Categorii

Producători

Newsletter

Fose Septice 1100 Litri

Lungime:1500 mm

Diametru:960 mm

Utilizatori:4-6 Persoane

Fosa Ecologica Bicamerala

Fosa Septica Biologica

Mai multe

Lungime:1500 mm

Diametru:960 mm

Utilizatori:4-6 Persoane

Fosa Ecologica Bicamerala

Fosa Septica Biologica

Fosele septice sunt rezervoare etanşe subterane, în care se colecteazǎ apele menajere produse în gospodǎrii, eliminǎ în bunǎ mǎsurǎ materiile poluante concentrate în apele uzate şi asigurǎ reţinerea materiilor solide şi a deşeurilor plutitoare.

Apele tratate se deverseazǎ in sol prin intermediul unei reţele de drenaj, compusǎ din pat de pietris sau tuburi găurite, aşezate peste un pat de pietriş sub cota de îngheţ a solului (80cm). Spaţiul din jurul tuburilor trebuie umplut cu piatrǎ spartǎ sau pietris.
Fosele septice pot folosi substanţe numite "bioactivatori" al căror rol este să dizolve materiile grosiere.
Conducta dintre casă şi fosa septică trebuie să fie de peste 1%. În conductele cu diametre mari, viteza de scurgere a apelor uzate nu atinge viteza de autocuraăţire şi materialele solide rămân pe conductă şi, în timp, se întăresc ducând la înfundarea conductei.

Fosele septice nu îngheaţă iarna, deoarece în interiorul fosei are loc un process biologic de fermentare în urma cǎruia se degajǎ cǎldurǎ.

Recipientul, aşezat în groapă, se va umple treptat cu apă înainte de turnarea materialului de umplutura, având astfel o bună stabilitate datorită greutăţii .

După fiecare vidanjare, fosa se va umple imediat cu apă

Se recomanda utilizarea unui separator de grasimi montat sub spalatorul din bucatarie , pentru a preveni colmatarea conductei si a fosei septice.

Nu exista nici un comentariu inca.

Contact

 Adresa:
 Romania, Bucuresti
 Sector 4, 042035
 Strada Mariuca nr.49
 
 Telefon:
 +4(0)723-593-359
 
 E-Mail:
silviu.buga@gmail.com  
 
 Harta:
 click aici
0723 593 359